13 September 2006

Как отваряте пликовете на писмата си?

Внимателно погледнете тези рисунки и определете кой е вашият начин.

1. Вие не сте твърде уверен в себе си. Често пъти правейки стъпка напред, мислите за две стъпки назад. Или изведнъж захвърляте започнатото на средата, понеже не вярвате в добрия изход. А между другото, причини за раздразнение, нетърпимост съществуват доста. Вашата интелигентност се харесва на околните, ако Вие не се затваряте в себе си. Причините за тази Ваша неувереност и липса на смелост не са Ви известни и на Вас. Просто сте си казали и си вярвате, че другояче не може да бъде.

2. Околните нерядко страдат от променливото Ви настроение: докато сте весели и бодри, изведнъж се потопявате в меланхолия, тъга. Но независимо от това, Вие сте човек трезвомислещ, умеете да оцените другите, а преди всичко и себе си. Знаете своите достойнства и недостатъци. В деловите си контакти разчитате на силата на протекции и връзки, в личния си живот цените вниманието, което Ви обръщат, обичате, когато Ви глезят. Вие сте уверени в себе си, Вашата инициативност, идеи често намират признание и подкрепата на колегите Ви.

3. И на работното си място, и у дома, Вие се ръководите преди всичко от гласа на разума, а не от емоциите. Ненавиждате безредието, обичате всичко в живота Ви да е както трябва, на мястото си. Отличавате се с педантичност, умеете да довършвате нещата дорай. Обичате да сте свършили добре работата си. Умеете да правите подаръци и да приемате гости. Предпочитате врабче в ръката, пред славей в небето. Дръжте врабчето здраво, за да не излети.

4. Вие изисквате от живота много. Минавате за човек с променливо настроение, нервен и нетърпелив тип. В същото време сте пълни с оптимизъм и сте склонни към ентусиазъм. Вие сте в състояние да се възхищавате от красив залез, прекрасна картина или скулптура и се стремите да споделите своята радост с другите. Нерядко обаче ви обземат пристъпи на униние, апатия, и тогава грандиозните ви планове и блестящи идеи ще останат нереализирани.

No comments: