08 September 2009

Как се сваля мадама според зодията

ОВЕН (21.03. - 20.04.)
Овцата трябва да се прелъстява настойчиво и бързо. Тя или ще даде всичко веднага, или нищо и никога. Най-добрият начин за прелъстяване е да извършите забележителен подвиг. Жените–Овен са много горещи и страстни,затова предпочитат схватливи и отстъпчиви партньори. Може да ви сеструва, че те са абсолютно лишени от кокетство и са равнодушни към проявите на галантност по свой адрес. Например те не искат да им се подава палтото и да им се отваря вратата. Но! Помнете, че всичко това ес амо защото от вас очакват нещо по-голямо. Тялото на Овцата напомня еластична топла топка, косите й обикновено са с тъмен отблясък, а кожата – с мургав оттенък. Дори ако в техния род няма южни прадеди...
--------------

ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.)
Когато жената-Телец има мисъл, тя мисли доста обстойно. Друга характерна особеност: зрялата жена-Телец задължително трябва да бъде пълничка. Ако тя не е пълничка, значи нещо не е както трябва. За да бъде всичко наред, необходимо е правилно да се грижите за нея. Трябва да я храните със сникерс и месо, да й давате за пиене сладки напитки. Едновременно стова да я милвате по ерогенните зони. Ако жената-Телец няма всичко това, тя е нещастна и много страда. Ако тя има това, тя е щастлива ил юбвеобилна. В паузите може да й разказвате еротични вицове, да чететена глас нещо занимателно и да пеете песни. Най-големи шансове имат бизнесмените и военните.
--------------

БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.)
С Близнаците всичко се случва леко и не скучно, макар понякога и много рационално. На някои това им харесва, на някои – не. Всичко е до вкус.Въпреки че те понякога изглеждат лекомислени и непостоянни, те са доста пресметливи. Често подвеждат партньора си, проявявайки повишен интерес към неговата персона. При Близнаците такъв интерес може да изразява само присъщата им любознателност, а не това, че имат в наличностнякакви далечни планове. Под този знак често се срещат гласовити партньори, които обичат отчетливо да изразят своето отношение към ставащото с разнообразни думи и звуци. Голямо удоволствие може да се получи от съвместно разглеждане на еротични картички, от разучаване на нови сексуални пози и обсъждане на общи познати.
--------------

РАК (22.06. - 22.07.)
Присъща на тези жени е вродената способност да се вкопчват, развита е до такава степен, че няма никаква надежда за лека раздяла. Те умело обхващат мъжете със своите изящни клещи, а за наказание за лошо поведение щипват някъде по нежно място. При добро поведение на вас ви е гарантиран семеен уют и вкусно домашно ядене. Ако сте поет - получете възможността ежедневно да се наслаждавате на изучаването на тайните на живота и смъртта, скрити в сивата мъгла в очите на вашата приятелка. Само чес ледва да се знае, че жените-Рак не харесват поетите, които нямат пари.Тях повече ги привлича солидността на партньора и неговата способностда създаде пълноценно семейство. Те са много чувствителни към ритуалните дреболии, много ревниви, биват и коварни.
--------------

ЛЪВ (23.07. - 23.08.)
Понеже търгът тук е неуместен, ще е необходимо да се докаже достъп до тялотопо пълна програма. Избраникът трябва да има мъжествена фигура,престижна кола и бляскава репутация в обществото. Няма да минете без серенади под прозореца и дуел със съперника. Винаги уверената в своитесили Лъвица повече от всичко обича всичко да бъде ефектно и драматичнокато на кино. И нейният партньор трябва да бъде главен предмет на гордостта й. Поне в началото. Достойнството на Лъвицата е в това, че тяни кога не мрънка пред силния пол и изобщо не ви закача за дреболии.Лъвиците предпочитат да представят себе си в едър план.
--------------

ДЕВА (24.08. - 23.09.)
Любовта с Дева укрепва здравето и разширява кръгозора. Жените от този знак са много интересни. Те много добре знаят правилата. А също така, много добре знаят и как да ги нарушават. Съкровените желания казвайте на Девата не с влюбен поглед и тънки намеци, а в прав текст. След някакъвр азмисъл вие ще получите обоснован отговор - може би положителен, а може би и нецензурен.Не трябва да се лъжете от не порочно-наперчената външност на Девите. Понякога става така, че младите Деви се срамуват отс воята неопитност. За това пак зрелите Деви нямат никакви комплекси и от нищо не се срамуват. Те най-добре от всички владеят различни сексуални техники.
--------------

ВЕЗНИ (24.09. - 23.10.)
Жената,родена под знака на Везните, иска да се харесва на всички. Когато се намирате до нея, важно е да разбирате, че сексът и флиртът са съвсем различни неща. Инак безславно ще увехнете от еротични страдания. При избора на постоянен партньор Везните са много взискателни и за даприемат съдбоносно решение, те трябва да почувстват нещо много важно.Те искат мъж, който би ги водил след себе си, при това не само тях, а и всички останали. А също така – партньор, с когото да не изпитват неудобство в присъствието на околните. Трябва да живеете с Везните красиво, комфортно, понякога да подарявате цветя и да носите кафе в леглото. Везните ценят мъжествения темперамент на своята половинка не по-малко от комплиментите и изискаността в общуването.
--------------

СКОРПИОН (24.10. - 22.11.)
Възвишеният дух на Скорпиона се бори с тялото му. Заради това от Скорпиона изхождате едновременно мощен sex appeal, и жестока аура на строг човек, като че ли казваща за това, че ако ще се прави любов, то ще е по сериозен повод.Знакът на Скорпиона се отличава с такива качества като алчност и желание да се прави всичко истински. За това жената-Скорпион най-много обича силните мъже – във всеки един смисъл. В еротичните игри Скорпионите са много страстни и не пренебрегват елементите на един здрав садо-мазохизъм. Жената-Скорпион трябва да се обича дълго и много,в най-лошият случай - скъпо. Преценете своите сили и финансови възможности. Романтиците-вегетарианци, неспособни заради пацифисткитес и убеждения да прережат гърлото на кокошка, нека да не се безпокоят!
--------------

СТРЕЛЕЦ (23.11. - 21.12.)
Жената Стрелец гледа не право в целта, а някак си в далечината. И ако там, в далечината, която се вижда зад вас, тя не вижда нищо интересно, тя нямада има никакъв ентусиазъм в общуването с вас. Това е смесица от префинена дама и спортистка. Аристократичното благородство естествено се погажда с простоватата грубост. За да имате непрекъснато до себе си такава амазонка, ви е необходим непрекъснат полет на духа и устременона някъде движение на тялото. Най-добре да правите любов някъде на плажовете в Кипър, в междучасията между докладите на научните симпозиуми, а също така на риболов или лов. Най-много я възбужда ловът на партньори. А след като е достигнала целта си, изпитва желание да се прехвърли на нещо по-труднодостъпно.
--------------

КОЗИРОГ (22.12 - 20.01.)
В ранната си младост Козите са малко сухи. За да започнат да живеят пълноценен еротичен живот, необходимо им е да се угоят, да пораснат и да натрупат опит. За тези, които са над 35, такава приятелка на живота може да им се стори доста примамлив вариант. За женене, естествено,може да става и млада Коза, но от зрялата вие ще получите повече удоволствия. Зрялата Коза освен сексуална привлекателност има още едно уникално преимущество, което е много ценно за домашните и впечатлителните мъже - нейното рамо винаги може да се използва като надеждна опора при различни жизнени неприятности. Незадоволената Коза може търпеливо да крие своята незадоволеност дотогава, докато тя несрещне някой, който действително да й подхожда. Когато той се появи, тя ще прояви настойчивост. Прелъстяването в нейно изпълнение не винаги е изтънчено и изящно, но пък е под платено материално и добре изчислено по време и място.
--------------

ВОДОЛЕЙ (21.01. - 19.02.)
Тук е недостатъчно да сте физиологичен мъж. Първо е необходимо да станете Приятел и Съмишленик. Има още едно условие - да бъдете самостоятелен ида се различавате от общата маса със своеобразните индивидуални особености. Под този знак се раждат не най-чувствителните, но пакн ай-интересните и непредсказуеми партньори. Те са екстравагантни,обичат свободата си и не ревнуват за дреболии. Проявяват ненатрапчива склонност към феминизъм и нетрадиционни форми на секс. Любовта минава на фона на общи приятели,а понякога и в техните домове. Вие редовно ще откривате за себе си новите страни на техния неуловим характер. Любимите цветове на Водолея - от студената палитра на зимен пейзаж.Ярко червените рози могат да се окажат неуместни.
--------------

РИБИ (20.02. - 20.03.)

С жената, родена под знака на Рибите, може да се почувствате като наркоман. В нея може да се потопите като в топла вана, и да забравите за всичко на този свят. Това е много приятно и провокира към злоупотреби. Тези, които губят чувството си за мярка, могат да сес ъбудят рано, към 5 часа, и да се окажат изведнъж самотни. Рибите имат изразителни бледи очи, прозрачна кожа (колко те са по-близо до Овена -толкова е по-розова), меко и податливо тяло. Специфична ерогенна зона са ходилата. Инициативата в живота и в секса склонни да отдават напартньора си. В това не е тяхната добрина и слабост, а по-скоро своеобразната “рибешка” корист - да се избавят от грижите и безпокойствата, свързани с отговорността за инициативата. В замяна е гарантирано бездънно море от съчувствие и преживяване (не забравяйте дададете повод), и всичко останало, естествено.

2 comments:

Павел said...

гороскопы все врут

Ana Bako said...

Да врут конечно. Ето шутка :)