14 September 2009

Женско парти

10:17
Най-тържествено обещавам повече да не правя така!
Вярно, че позволих на дружките да ме замъкнат в чалга заведение (заради разнообразието и колективизма нали, не че нещо друго). Обаче от там нататък отричам всякаква вина.
Защото обстановката първоначално никак не беше стимулираща. До третата ракия. А и певицата, която между другото пееше по-фалшиво и от мен и през цялото време се провикваше "Има ли купонЖиииииииии?", се оказа голяма подстрекателка. Сетне Мима ми върза на кръстеца една от ония кърпи с пендарките и като се почнаха едни кючеци... Днес съм полуподвижна, заради мускулното тресище, което е стегнало цялото ми тяло.
Поне успях да покажа на практика, научените по време на стачката "Бяла роза" и Еленино хоро.
После танцувах нещо с едно от джуджетата на Дядо Коледа. С моите внушителни 165см му осигурих прелестна гледка към балкона. Ама аз не съм виновна, щото като ме покани очите ми бяха замрежени от кючеци и едва на дансинга установих, че виждам само перчема на кавалера си. Голямо впечатление ще да съм му направила, след танца ми донесе едно листче с телефона си. Като оная реклама на БТК - Спиро и номера. От цял чувал с......... изтеглих баш.............
Последва поздрав за Ачо младоженеца. И после пак за Ачо младоженеца. И пак за Ачо младоженеца. И за Ачо младоженеца.... И така до сутринта. Добре, че пропуснаха "Бургаски вечери", че тая песен малко ми е омразна.
Сега камбаните звънят безспирно. А погледът ми чувствително изостава от движението на главата.
Написвам това с дълбока покруса и отивам да се включа в почистването на онова мазало, което майсторите наричаха ремонт. С надеждата после да ме приберат в психото та да си почина най- сетне. Или поне в реанимацията.
В едно съм сигурна - нито аз нито певицата ще спечелим "Мюзик айдъл". Аз заради възрастовата граница, а тя, заради липсата на гласови данни.

П.П. На всички евентуални коментари ще имам физическа възможност да отговоря едва в понеделник по обед.
_______________
А тук има и други ценни >>>

2 comments:

Anonymous said...

Mislish li che na nqkoi mu puka kakvo si prejivqla na tupoto si jensko izlizane?

Ana Bako said...

Не. А ти мислиш ли, че на някой му пука за въпроса ти?
Смешното е, че дори не си разбрал/а, че това е част от чужд блог.