30 October 2009

За парите

За да обичат изработените пари вашия дом, в деня на заплата не трябва да се похарчи нито един лев, цялата сума трябва да пренощува в къщи. Някои мъдри хора съветват през цялата година да се пази едра банкнота, която както казват те се „зарежда” с вашата енергия и започва да привлича към себе си други пари. Пари няма да имате ако свирите с уста в помещение, ако обирате трохите от масата с ръка, не давайте на заем хляб и сол – късметът ще премине в друго семейство. За да се задържат парите в къщи поставяйте метлата с дръжката надолу.
Увеличение на заплатата най-добре е да искате в средата на деня. Не давайте пари на заем в понеделник, не взимайте на заем във вторник и не връщайте дългове в петък. Взимайте и давайте заем непременно сутрин защото всякакви действия с пари вечерта са към разоряване. И изобщо старайте се да не взимате в заем, да давате, така програмирате парите да се връщат при вас.
В джобовете на дрехите в гардероба слагайте дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове и копчета.
Никога не дръжте портмонето си празно, там трябва да има поне една монета. Всички банкноти трябва да се държат с лице към стопанина си. В най-малката преграда сложете сгъната в триъгълник банкнота от един долар. Също така в портмонето си пазете една щастлива монета от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка. Тази монета не трябва да се харчи, тя е талисман, иначе парите ще се обидят и няма да идват при вас (пари от игри, спечелени нечестно, намерени или подарени) не носят щастие и затова не трябва дълго да ги задържате. Раздайте ги или ги похарчете бързо.
След като прочетохте това вие сигурно разбрахте, че парите лесно се губят и също така лесно се печелят. За да не ги загубите придържайте се към тези прости правила!

4 comments:

Anonymous said...

... сега остана и да се намерят парите за горните "начинания" :)

Golqma Depresiеva said...

"Парите са ми обидени...".ха ха ха...и аз съм им дълбоко обиден, да дойдат и да ме потупат по гърба, с големите си пачки и ще им простя!

Anonymous said...

Спасибо за новост

Ana Bako said...

:) Закачка са парите за всички и това си е...