10 October 2009

Виц

Три жени - неомъжена (с гадже), любовница и омъжена (от 15 години), решили да направят експеримент. Да се облекат с кожено бельо, ботуши, маска и да видят как ще реагират партньорите им.
След няколко дни се срещат да споделят.
Неомъжената:
- Облякох си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя, се усмихна и каза, че съм неговата мечта, и ме помоли да се омъжа за него. После цяла нощ правихме страхотен секс.
Любовницата:
- Облякох аз коженото бельо, наметнах един шлифер и отидох при моя в офиса му. Влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Той веднага заключи вратата. Правихме секс върху бюрото му няколко часа.
Омъжената:
- Облякох си аз коженото бельо и зачаках да се върне. Като се прибра от работа, ме погледна и каза:
- Здрасти, Батман, какво има за ядене?

----------

След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си: - Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
И съпругата отговорила:
- Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.

2 comments:

Videlicet G. said...

Имаш невероятно чувство за хумор, много ми хареса блога ти!

Ana Bako said...

:)) Радвам се, че ти е весело! Благодаря!