30 October 2009

За парите

За да обичат изработените пари вашия дом, в деня на заплата не трябва да се похарчи нито един лев, цялата сума трябва да пренощува в къщи. Някои мъдри хора съветват през цялата година да се пази едра банкнота, която както казват те се „зарежда” с вашата енергия и започва да привлича към себе си други пари. Пари няма да имате ако свирите с уста в помещение, ако обирате трохите от масата с ръка, не давайте на заем хляб и сол – късметът ще премине в друго семейство. За да се задържат парите в къщи поставяйте метлата с дръжката надолу.
Увеличение на заплатата най-добре е да искате в средата на деня. Не давайте пари на заем в понеделник, не взимайте на заем във вторник и не връщайте дългове в петък. Взимайте и давайте заем непременно сутрин защото всякакви действия с пари вечерта са към разоряване. И изобщо старайте се да не взимате в заем, да давате, така програмирате парите да се връщат при вас.
В джобовете на дрехите в гардероба слагайте дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове и копчета.
Никога не дръжте портмонето си празно, там трябва да има поне една монета. Всички банкноти трябва да се държат с лице към стопанина си. В най-малката преграда сложете сгъната в триъгълник банкнота от един долар. Също така в портмонето си пазете една щастлива монета от първата заплата, от добър човек или от успешна сделка. Тази монета не трябва да се харчи, тя е талисман, иначе парите ще се обидят и няма да идват при вас (пари от игри, спечелени нечестно, намерени или подарени) не носят щастие и затова не трябва дълго да ги задържате. Раздайте ги или ги похарчете бързо.
След като прочетохте това вие сигурно разбрахте, че парите лесно се губят и също така лесно се печелят. За да не ги загубите придържайте се към тези прости правила!

26 October 2009

Сълза

- Мамо, защо плачеш? - попитало майка си едно малко момче.
- Защото съм жена. - отговорила му тя.
- Не разбирам – казало детето.
Майка му го прегърнала:
- Никога няма да разбереш.
Малкото момче попитало баща си:
- Защо мама плаче сякаш без причина?
- Всички жени плачат без причина – отвърнал бащата.
Момчето пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Затова попитал Господ:
- Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато създавах жената, я направих специална.
Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство.
Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват, и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение, без да се оплаква.
Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.
И накрая й дадох сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
Виждаш ли, сине - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които носи, не във фигурата, която има, или в начина, по който сресва косите си.
Красотата на жената е в нейните очи, които са пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава.

10 October 2009

Виц

Три жени - неомъжена (с гадже), любовница и омъжена (от 15 години), решили да направят експеримент. Да се облекат с кожено бельо, ботуши, маска и да видят как ще реагират партньорите им.
След няколко дни се срещат да споделят.
Неомъжената:
- Облякох си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя, се усмихна и каза, че съм неговата мечта, и ме помоли да се омъжа за него. После цяла нощ правихме страхотен секс.
Любовницата:
- Облякох аз коженото бельо, наметнах един шлифер и отидох при моя в офиса му. Влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Той веднага заключи вратата. Правихме секс върху бюрото му няколко часа.
Омъжената:
- Облякох си аз коженото бельо и зачаках да се върне. Като се прибра от работа, ме погледна и каза:
- Здрасти, Батман, какво има за ядене?

----------

След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си: - Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
И съпругата отговорила:
- Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.